مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 بهمن 1401 ساعت 14:302023-01-25اقتصادي

بهره برداری از 12 پروژه بهداشتی درمانی طی دهه فجر امسال در خراسان شمالی

بهره برداری از 12 پروژه بهداشتی درمانی طی دهه فجر امسال در خراسان شمالی

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به پروژه های قابل افتتاح این دانشگاه در دهه فجر امسال افزود: - ایسنا/خراسان شمالی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به پروژه های قابل افتتاح این دانشگاه در دهه فجر امسال افزود: 12 پروژه با اعتباری بالغ بر 250 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.

دکتر حمیدرضا صدوقی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خانه های بهداشت حصارگرمخان، بیدک گرمه، باداملق شیروان، قسطی معاون، هنامه شیروان و گزآباد، همچنین مراکز جامع سلامت باباامان و بهکده رضوی، بخش ناباروری و همچنین بخش نوزادان بیمارستان بنت الهدی و همچنین پانسیون پزشک خیر ساز در یکه صعود از جمله پروژه های قابل افتتاح در دهه فجر امسال است.

وی همچنین با بیان این که مجوز جذب و تأمین نیرو برای مرکز درمانی ساخته شده توسط ارتش در رازوجرگلان اخذ شده که مشروط به واگذاری این مرکز به دانشگاه است، تصریح کرد: طبق استانداردها به ازای هر 100 متر مربع، یک تخت بیمارستانی می توان در نظر گرفت، مرکز ساخته شده توسط ارتش حدود 700 متر مربع است که ظرفیت بیش از 7 تخت ندارد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: از طرفی مرکز راز که حدود 10 سا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از 12 پروژه بهداشتی درمانی طی دهه فجر امسال در خراسان شمالی

بهره برداری از 12 پروژه بهداشتی درمانی طی دهه فجر امسال در خراسان شمالی