مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 دی 1401 ساعت 12:152023-01-18سياسي

ارائه بیش از 300 مجوز برای تولید محتوا توسط ساترا/ سعید مقیسه: وظیفه حفاظت از حقوق مردم، رسانه ها و نظام بر عهده ساترا است


سعید مقیسه، رییس سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر روز چهارشنبه بیست وهشتم دی ماه در استودیوی شبکه پنج سیما حضور پیدا کرد تا با مجری برنامه سلام تهران به گفت وگو بنشیند؛ - وی در این برنامه به صحبت درباره فعالیت پلتفرم های آنلاین تماشای فیلم و قانونگذاری در این حوزه پرداخت.

سعید مقیسه، رییس مجموعه ساترا، سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر درباره فعالیت های ساترا گفت: سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر را به اختصار ساترا می گویند؛ علت تشکیل این سازمان آن است که شکل گیری رادیو و تلویزیون خصوصی در کشور ممنوع است و صدا و سیما انحصار این فضا را در اختیار دارد.

از طرف دیگر برای استفاده و بهره برداری از بستر شبکه های نمایش خانگی در فضای مجازی، بنا به دستور مقام معظم رهبری، چنین مجموعه ای تشکیل شد.

  مقیسه در ادامه اظهار داشت: مردم عزیز کشور باید بدانند که رسانه هایی که از ساترا مجوز می گیرند، صلاحیت های اولیه برای تشکیل یک رسانه را دارند اما تمامی آثار آن ها از قبل بازرسی نشده اند.

ما بر اساس اولویت هایی که داریم آثار را بازبینی می کنیم؛ آثار مربوط به کودکان، محصولات پر مخاطب و سریال ها آثار نمایشی به ترتیب اولویت دارند و مورد بررسی قرار می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارائه بیش از 300 مجوز برای تولید محتوا توسط ساترا/ سعید مقیسه: وظیفه حفاظت از حقوق مردم، رسانه ها و نظام بر عهده ساترا است

ارائه بیش از 300 مجوز برای تولید محتوا توسط ساترا/ سعید مقیسه: وظیفه حفاظت از حقوق مردم، رسانه ها و نظام بر عهده ساترا است