مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 دی 1401 ساعت 02:002023-01-12فناوري

تیک تاک در فرانسه 5 میلیون یورو جریمه شد 


فرانسه اپلیکیشن ویدئوی کوتاه تیک تاک را به دلیل کوتاهی در پرداختن به موضوع کوکی های آنلاین، 5 میلیون یورو معادل 5.

4 میلیون دلار جریمه کرد - به گزارش ایسنا، دیده بان حفاظت از دیتای فرانسه (CNIL) اعلام کرد تحقیقات تنها مربوط به وب سایت تیک تاک بوده و اپلیکیشن های تلفن هوشمند این سرویس که استفاده بسیار بیشتری از آنها می شود را شامل نشده است.

این دیده بان در تحقیقاتش پی برد که برای کاربران وب سایت تیک تاک، مخالفت با استفاده از کوکیهای آنلاین به راحتی ممکن نیست.

رگولاتوری فرانسه همچنین دریافت کاربران اینترنت درباره استفاده تیک تاک از کوکیها به حد کافی مطلع نشده اند.

سخنگوی تیک تاک گفت: این یافته ها، مربوط به شیوه های گذشته بود که حدود یک سال پیش مورد رسیدگی قرار گرفت و اکنون مخالفت با کوکیهای غیرضروری راحتتر شده و اطلاعات بیشتری درباره هدف برخی از این کوکی ها فراهم شده است.

خود دیده بان حمایت از دیتای فرانسه به همکاری ما در طول روند تحقیقات اشاره کرد و حریم خصوصی کاربران، اولویت اصلی برای تیک تاک مانده است.

بر اساس گزارش رویترز، تحت مقررات اتحادیه اروپا، وب سایت ها باید برای استفاده از هرگونه کوکی (قطعه کوچک داده که در هنگام مرور وب ذخیره می شود) موافقت کاربران را از قبل دریافت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تیک تاک در فرانسه 5 میلیون یورو جریمه شد 

تیک تاک در فرانسه 5 میلیون یورو جریمه شد