مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 دی 1401 ساعت 10:102023-01-07اقتصادي

اختصاص زمین هزار هکتاری «لیل آباد» برای نهضت ملی مسکن در زنجان


معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن گفت: زمین هزار هکتاری«لیل آباد» به صورت رایگان در اختیار مردم برای نهضت ملی مسکن در زنجان اختصاص می یابد.

- زنجان- معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن گفت: زمین هزار هکتاری لیل آباد به صورت رایگان در اختیار مردم برای نهضت ملی مسکن در زنجان اختصاص می یابد.

تقی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه زمین هزار هکتاری لیل آباد به صورت رایگان در اختیار مردم برای نهضت ملی مسکن اختصاص پیدا خواهد کرد، گفت: همچنین در شهرستان قیدار شهرک 900 هکتاری ایجاد خواهد شد تا مشکل مسکن مردم حل شود.

وی به زمین هایی که سازمان بنیاد مستضعفان در اختیار داشته و همراهی در خصوص واگذاری این زمین ها می تواند دولت را در تحقق اهداف طرح های حمایتی مسکن یاری دهد اشاره کرد و بیان داشت: در همین راستا هفته آینده پیش پرداخت 77 میلیارد تومانی برای زمینی که در اختیار بنیاد مستضعفان بوده و در نقطه مناسبی به لحاظ سکونتی قرار دارد، مصوب خواهیم کرد.

معاون املاک و حقوقی سازمان ملی زمین و مسکن، گفت: قیمت کل زمین مذکور 270 میلیارد تومان است و انتظار داریم حدود 25 درصد تخفیف در این خصوص داده شود و مابقی پول زمین نیز خردادماه سال آینده پرداخت خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص زمین هزار هکتاری «لیل آباد» برای نهضت ملی مسکن در زنجان

اختصاص زمین هزار هکتاری «لیل آباد» برای نهضت ملی مسکن در زنجان