مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 دی 1401 ساعت 14:152022-12-31پزشكي

کمبود نیرو در وزارت بهداشت و خطر آشفتگی در بیمارستان ها


سیف الله مرادی مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت با اشاره به اضافه شدن حدود 11 هزار تخت بیمارستانی جدید به ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور با اولویت مناطق محروم تا پایان سال، - سیف الله مرادی مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت با اشاره به اضافه شدن حدود 11 هزار تخت بیمارستانی جدید به ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور با اولویت مناطق محروم تا پایان سال، از کمبود شدید نیرو در وزارت بهداشت خبر داد که می تواند به آشفتگی در بیمارستان های کشور منجر شود.

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت با اشاره به اضافه شدن حدود 11 هزار تخت بیمارستانی جدید به ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور با اولویت مناطق محروم تا پایان سال، از کمبود شدید نیرو در وزارت بهداشت خبر داد که می تواند به آشفتگی در بیمارستان های کشور منجر شود.

  به گزارش ایسنا، سیف الله مرادی با بیان این مطلب تصریح کرد: باید سطح کمی و کیفی خدمات و نوع خدمت ارائه شده با رضایت حداکثری مردم همراه باشد.

ما در سال های اخیر ثابت کردیم که چقدر سلامت مردم برایمان ارزشمند است و اوج آن را در ایام اوج بحران کرونا دیدیم؛ عزیزانی را که جان خویش را در جهت نجات جان همنوع خود تقدیم کردند و از آن ها با نام شهدای مدافع سلامت یاد می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود نیرو در وزارت بهداشت و خطر آشفتگی در بیمارستان ها

کمبود نیرو در وزارت بهداشت و خطر آشفتگی در بیمارستان ها