مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 دی 1401 ساعت 10:002022-12-23سياسي

رابطه جمهوری اسلامی با چین راهبردی و رو به جهش است


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رابطه جمهوری اسلامی با چین خوب و راهبردی است اما برخی مواضع چین را تایید نمی کنیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سید علی آقازاده شامگاه پنج شنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با بیان اینکه تحریم و اعمال فشار رویه نظام استکبار در برابر جمهوری اسلامی است اظهار کرد: جمهوری اسلامی در برابر قلدری آمریکا و هم پیماناتش ایستاد و همین موضوع باعث دشمنی آنها شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حواشی سفر مقامات چینی به کشورهای عربی گفت: رابطه جمهوری اسلامی با چین خوب و راهبردی است و ضمن آنکه برخی مواضع چین را تأیید نمی کنیم اما رابطه بین دو کشور مثبت و رو به جهش است.

وی با بیان اینکه مجلس بر توسعه پیام رسان های داخلی تاکید دارد تصریح کرد: ایجاد فضای امن در تراز کاربران ایرانی موضوعی است که باید در برابر استفاده از پیام رسان های داخلی مورد توجه قرار گیرد.

آقازاده با اشاره به اینکه اعتبارات خوبی برای مدیریت پسماند گیلان اختصاص یافته است بیان کرد: بخشی از طرح تفکیک اجرایی شده و ساماندهی پهنه سراوان به لحاظ تکمیل کارخانه کمپوست انجام شده است و با سازمان انرژی اتمی نیز صحبت شده که بخشی از شیرابه ها را کنترل کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رابطه جمهوری اسلامی با چین راهبردی و رو به جهش است

رابطه جمهوری اسلامی با چین راهبردی و رو به جهش است