مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 آذر 1401 ساعت 20:552022-12-13اجتماعي

طلسم 18 ساله توسعه زیرساخت های گردشگری «زیارت» شکسته شد

طلسم 18 ساله توسعه زیرساخت های گردشگری «زیارت» شکسته شد

بهسازی مسیر دسترسی روستا تا آبشار زیارت شهرستان گرگان با حضور جمعی از مسئولان استانی آغاز شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عصر سه شنبه بهسازی مسیر دسترسی روستا تا آبشار زیارت شهرستان گرگان با حضور محمدجواد ساوری، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان، محمدرضا کنعانی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گلستان و، جمعی از مدیران، معاونین و مسئولان، شورا و دهیار روستای هدف گردشگری زیارت آغاز شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان در این خصوص گفت: زیارت یکی از روستاهای هدف گردشگری استان گلستان است که به عنوان روستای ملی جاجیم بافی هم به ثبت ملی رسیده است.

محمدجواد ساوری افزود: علی رغم 18 سال پیگیری طرح توسعه زیرساخت های گردشگری در روستای زیارت شهرستان گرگان متأسفانه اتفاق مثبتی در شان مردم شریف منطقه و گردشگران و مسافران رقم نخورده است.

وی بیان کرد: چندین سال است که دستگاه های اجرایی مرتبط و ذی ربط برای حل مشکلات روستای زیارت ورود پیدا کردند اما شاهد اتفاق مثبتی برای عمران و آبادی این روستا نبودیم.

ساوری ادامه داد: حدود 18 دستگاه مرتبط، ذی نفع و ذی مدخل در امر ساماندهی طرح گردشگری روستای زیارت باید هم افزایی و تعامل داشته باشند تا مشکل چندین ساله این روستای دارای پتانسیل استان از این شرایط عبور کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طلسم 18 ساله توسعه زیرساخت های گردشگری «زیارت» شکسته شد

طلسم 18 ساله توسعه زیرساخت های گردشگری «زیارت» شکسته شد