مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آذر 1401 ساعت 08:002022-12-12اجتماعي

استحصال گاز از سایت زباله آزادشهر در دست بررسی است


مدیرعامل سازمان پسماند گلستان با بیان این که ممکن است بوی بد ساطع شده از سایت زباله آزادشهر به دلیل وجود گاز باشد، گفت: استحصال گاز از این سایت در دست بررسی است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حسن ملک شاهکوهی شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: گلستان جزو استان های پایلوت و نمونه کشوری در زمینه پسماند است که دفع را از حالت سنتی به شیوه مکانیکی و متمرکز در دو زون غربی و شرقی انجام می دهد.

مدیرعامل سازمان پسماند گلستان افزود: در سابق دفع زباله در هر شهرستان و به صورت غیراصولی انجام می شد که مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده بود؛ از جمله هزارپیچ گرگان و 13 هکتاری آزاشهر که هر دو مکان تعطیل شدند.

وی در خصوص بیان کرد: در سایت آزادشهر مکان یابی مناسب نبود و علاوه بر آن دفن غیراصولی و غیربهداشتی و به صورت تلمبار انجام می شد که هم اکنون تعطیل و به مکان دیگری منتقل شده است.

ملک شاهکوهی ادامه داد: در سایت جدید آزادشهر دو خط جدید پردازش داریم که بازیافت در آن انجام و دفع را به حداقل می رساند و همچنین لندفیل های جدید با ورق های ژئوممبران و تصفیه خانه شیرابه ایجاد شده که مانع نفوذ آن به آب های زیرزمینی می شود.

مدیرعامل سازمان پسماند گلستان با بیان اینکه بوی بد ساطع شده، از سایت قدیمی است، گفت: مطالبه مردم برای رفع بوی بد این سایت به حق بو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استحصال گاز از سایت زباله آزادشهر در دست بررسی است

استحصال گاز از سایت زباله آزادشهر در دست بررسی است