مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 آذر 1401 ساعت 07:102022-12-09ورزشي

تراکتور در تعطیلات جام 22/ نیمکت ناپایدار!


تیم فوتبال تراکتور در تعطیلات جام جهانی 2022 روزهای پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشت و دوباره شاهد تغییر کادر فنی اش بود.

- به گزارش ایسنا، تراکتوری ها پیش از شروع تعطیلات جام جهانی 2022 برنامه های آماده سازی مختلفی برای حضور قدرتمند در ادامه لیگ بیست و دوم داشت.

در همین راستا قرار بود که یک اردوی دو هفته ای در ترکیه و یک اردوی دو هفته ای دیگر در امارات داشته باشند با این حال در میانه راه، همه چیز تغییر کرد.

شاگردان بردیف در ابتدا از تاریخ 20 آبان در آنتالیا اردوی ترکیه شان را آغاز کردند.

بردیف در ابتدای این اردو با توجه به حضور مارکو کاسر، مربی بدن سازی که سابقه کار با استراماچونی را دارد، تمرینات بدن سازی سنگینی برای بازیکنانش در نظر گرفت تا از این جنبه کمبودهای تیمش را برطرف کند.

هم چنین تراکتور در اردوی آنتالیا، دو بازی تدارکاتی داشت که نتایج آن به شرح زیر بود: تراکتور صفر - تیم ملی زیر 21 سال کوزوو صفر تراکتور صفر - العداله عربستان 2 در اردوی ترکیه همه چیز برای تراکتور خوب بود تا جایی که پیشنهاد سوچی روسیه به دست قربان بردیف رسید.

این پیشنهاد شاید در نگاه اول مهم نبود اما باتوجه به این که گفته می شودپیشنهاد سوچی به صورت غیر مستقیم از سوی ولادیمیر پوتین بود، بردیف به آن جواب مثبت داد تا از جمع تراکتوری ها جدا شود و او هم برف تبریز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تراکتور در تعطیلات جام 22/ نیمکت ناپایدار!

تراکتور در تعطیلات جام 22/ نیمکت ناپایدار!