موضوعات داغ: - دانشگاه افسري امام علي - نيروهاي شركتي - فوتبال ايران - سازمان آموزش فني و حرفه اي - دانشگاه افسري - ليگ برتر فوتبال ايران - آموزش فني و حرفه اي - سازمان آموزش فني - مديران و مسئولان - ليگ برتر فوتبال - فرمانده سپاه ناحيه عشايري - درويش خان اسفنديارپور - ليست مازاد ريكاردو ساپينتو - ماجراي نيمروز - مجله اينترنتي - رعايت نظافت - القاعده در يمن - كنسرت پاپ - دهه تكريم و تعظيم مساجد - نون سوبوتيچ - بمب سرخ - آسمان ايران - بنياد شهيد و امور ايثارگران

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 آذر 1401 ساعت 09:002022-12-08سياسي

نهمین سوگواره «نگین شکسته» در مشهد آغاز شد


مراسم آغازین نهمین دوره سوگواره «نگین شکسته» با حضور عزاداران فاطمی در برج آسمان مشهد برگزار شد.

- ایسنا/خراسان رضوی مراسم آغازین نهمین دوره سوگواره نگین شکسته با حضور عزاداران فاطمی در برج آسمان مشهد برگزار شد.

مهدی شب زنده دار، عضو فقیه شورای نگهبان در افتتاحیه این سوگواره که شامگاه گذشته، 16 آذرماه به منظور بزرگداشت شهادت حضرت فاطمه(س) در برج آسمان مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه زندگی ما باید فاطمی باشد، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) در دفاع از حق و راه صحیح جان خود را تقدیم کرد و از هرچه از عهده اش برمی آمد در این راه فروگذار نکرد.

وی افزود: در این دنیای پر آشوب، بانوان باید راه حضرت زهرا (س) را با حفظ حجاب، عفاف و دل در گرو ولایت دادن خود ادامه دهند و آنچه مدنظر آن بزرگوار است را در زندگی اجتماعی، اقتصادی، خانوادگی و سایر ابعاد زندگی خود پیاده کنند.

امید است که این قلیل توسلات مورد توجه حضرت زهرا (س) قرار گیرد و با شفاعت حضرتش مشکلات جامعه اسلامی برطرف شود.

نهمین سوگواره نگین شکسته همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا (س) به صورت اجرای نمایش است که از 16 آذر تا 6 دی ماه به مدت 20 شب برای عموم مردم در سه زمان مختلف برگزار می شود و در حاشیه اجرای این نمایش، نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی نیز برپاست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نهمین سوگواره «نگین شکسته» در مشهد آغاز شد

نهمین سوگواره «نگین شکسته» در مشهد آغاز شد