مطالب مرتبط:
یک تن مواد غذایی فاسد در جیرفت کشف شد
هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد وضعیت هشدار نارنجی صادر کرد
کهگیلویه و بویراحمد وارد وضعیت آبی کرونایی شد
استقبال مردم کهگیلویه و بویراحمد از سی و چهارمین جشنواره تئاتر
راه یابی دو اثر نمایشی برتر کهگیلویه و بویراحمد به جشنواره فجر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 آذر 1401 ساعت 15:002022-12-04پزشكي

کشف و ضبط بیش از 10 تن مواد غذایی فاسد از بازار کهگیلویه و بویراحمد


سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: 10 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته طی مانور میدانی از سطح بازار این استان کشف و ضبط شد.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: 10 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته طی مانور میدانی از سطح بازار این استان کشف و ضبط شد.

محمد ملک زاده ظهر روز یکشنبه 13 آذرماه 1401 در جمع رسانه ها افزود: چند برنامه مهم در حوزه بهداشت استان داریم که جوانی جمعیت یکی از اولویت های مهم است.

وی اظهارکرد: جمعیت کشور با شرایط فعلی تا 20 سال آینده به سمت پیری حرکت خواهد کرد، وضعیت جمعیتی کشور حاد بوده و باید به سمت جوانی و افزایش جمعیت حرکت کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به تغییر نگرش ها در زمینه جمعیتی خاطرنشان کرد: در کنار جوانی جمعیت، کنترل بیماری های غیرواگیر نیز در سطح استان برنامه ریزی شده است.

ملک زاده تاکید کرد: بسیج عمومی در بحث جوانی جمعیت، کنترل فشار خون و چربی خون مورد توجه قرار دارد.

وی با تاکید بر نگاه میدانی در کارها و امور، تصریح کرد: در یک مانور بیش از 10 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در بازار استان کشف و ضبط شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به فعالیت سامانه تلفنی 190 ادامه داد: مردم می توانند گزارشات خود در زم


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج - دانشگاه علوم پزشکی - سرپرست معاونت بهداشتی - کهگیلویه و بویراحمد
آخرین اخبار سرویس:

کشف و ضبط بیش از 10 تن مواد غذایی فاسد از بازار کهگیلویه و بویراحمد

کشف و ضبط بیش از 10 تن مواد غذایی فاسد از بازار کهگیلویه و بویراحمد