مطالب مرتبط:
فوری/ وعده جدید برای افزایش 50 درصد یارانه
افزایش قیمت گندم، سطح کشت قراردادی چغندر قند در گلستان را کاهش داد
پرداخت تسهیلات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری 116 درصد افزایش یافت
یارانه این افراد 50 درصد افزایش یافت
12 درصد از بلوک فارس با 32.5 درصد افزایش قیمت، فروخته شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آذر 1401 ساعت 12:352022-11-30اجتماعي

2.7 درصد جمعیت گلستان معلولند/ افزایش مستمری مددجویان بهزیستی


مدیرکل بهزیستی استان گلستان با بیان اینکه 54 هزار و 142 معلول جسمی و حرکتی، بینایی، شنوایی، ذهنی، صوت و گفتار و روان در گلستان تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند، - ایسنا/گلستان مدیرکل بهزیستی استان گلستان با بیان اینکه 54 هزار و 142 معلول جسمی و حرکتی، بینایی، شنوایی، ذهنی، صوت و گفتار و روان در گلستان تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند، گفت: 2.

7 درصد از جمعیت گلستان معلول هستند.

عارف کیانی امروز چهارشنبه 9 آذر در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان با تشریح برنامه های بزرگداشت هفته معلولان، اظهار کرد: نهم تا 12 آذر ماه به عنوان هفته معلولان نامگذاری شده که به مناسبت این هفته 12 برنامه شهرستانی و بالغ بر 75 برنامه استانی در سطح استان گلستان برگزار می شود.

وی از افتتاح دو مرکز شبانه روزی به مناسبت هفته معلولان در گرگان و بندرترکمن خبر داد و افزود: یک مرکز جسمی و حرکتی در شهرستان بندرگز افتتاح خواهد شد، در مناسبت های آتی نیز 6 مرکز توانبخشی روزانه در گمیشان، گرگان، آزادشهر، گنبدکاووس، کلاله و مراوه تپه افتتاح می شود تا ضمن اشتغالزایی بستری برای ارائه خدمت به معلولان باشد.

5841 معلول گلستانی پشت نوبت دریافت مستمری مدیرکل بهزیستی استان گلستان از افتتاح دو مرکز شبانه روزی طی هفته بهزیستی و دهه فجر در گنبدکاووس خبر داد و گفت: 2.


برچسب ها: گلستان - استان گلستان - مدیرکل بهزیستی استان - معلول
آخرین اخبار سرویس:

2.7 درصد جمعیت گلستان معلولند/ افزایش مستمری مددجویان بهزیستی

2.7 درصد جمعیت گلستان معلولند/ افزایش مستمری مددجویان بهزیستی