مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آذر 1401 ساعت 09:252022-11-30بين الملل

قرارداد یک میلیارد دلاری آمریکا و قطر برای فروش سامانه ضد پهپادی


وزارت امور خارجه آمریکا با فروش احتمالی سامانه های پدافند هوایی ضد پهپاد به قطر به ارزش یک میلیارد دلار موافقت کرده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، آژانس همکاری امنیتی - دفاعی آمریکا اعلام کرد که واشنگتن یک قرارداد بالقوه یک میلیارد دلاری را برای فروش 10 سامانه هواپیمای بدون سرنشین و تجهیزات مرتبط به قطر تأیید کرده است.

این آژانس که وابسته به وزارت دفاع آمریکا است، دیروز سه شنبه با صدور بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد: وزارت امور خارجه آمریکا تصمیم گرفته است تا با فروش احتمالی سامانه های پدافند هوایی ضد پهپاد به قطر به ارزش یک میلیون دلار موافقت کند.

آژانس همکاری امنیتی- دفاعی آمریکا همچنین کنگره این کشور را از فروش و واگذاری این سامانه های دفاع هوایی به قطر مطلع کرده است.

بر اساس این بیانیه، تجهیزات مرتبط شامل 200 سامانه رهگیری ضد پهپاد Coyote Block 2 ، سامانه بدون سرنشین مقابله با جنگ الکترونیکی Quaos، پرتابگرهای Coyote، سیستم فرکانس رادیویی چند منظوره Co-Band و رادارهای فرماندهی و کنترل دفاع هوایی VAD-C2 است.

به گفته رسانه ها، در صورت نهایی شدن این قرارداد نظامی، شماری از پیمانکاران بخش دولتی و خصوصی آمریکا برای استقرار سامانه های دفاع هوایی، آموزش نیروهای قطری و مراقبت های بعدی عازم این کشور می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قرارداد یک میلیارد دلاری آمریکا و قطر برای فروش سامانه ضد پهپادی

قرارداد یک میلیارد دلاری آمریکا و قطر برای فروش سامانه ضد پهپادی