مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 آبان 1401 ساعت 13:302022-11-19سياسي

رفع مشکلات گوجه کاران دشتستان از مزارع تا مراکز عرضه دنبال می شود

رفع مشکلات گوجه کاران دشتستان از مزارع تا مراکز عرضه دنبال می شود

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: رفع مشکلات گوجه کاران دشتستان از مزارع تولید تا مراکز عرضه محصول دنبال می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، ابراهیم رضایی صبح شنبه در بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از مزارع گوجه فرنگی دشتستان اظهار داشت: کشاورزان نقش مهمی را در امنیت غذایی کشور بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر قطب تولید گوجه فرنگی کشور است بیان کرد: طی هفته اخیر به منظور پیگیری مشکلات گوجه کاران دیدار حضوری و تماس های تلفنی متعددی با وزیر جهاد کشاورزی داشتیم و همه مطالبات کشاورزان را دنبال کردیم.

نماینده دشتستان با بیان اینکه خواستار حذف تعرفه صادرات گوجه فرنگی هستیم ادامه داد: خرید تضمینی و توافقی از مطالبات ما از مسئولان مربوطه بوده است.

وی با بیان اینکه این مشکلات به صورت مستمر توسط وزیر جهاد کشاورزی پیگیری و دنبال می شود افزود: همه مسئولان پیگیر حل مشکل کشاورزان هستند.

رضایی با بیان اینکه وظیفه و تکلیف ما حل مشکل کشاورزان است تصریح کرد: تا انتها با همه توان و وجود در کنار شما هستیم و از حقوق شما کوتاه نمی آییم.

وی با اشاره به سفر رییس سازمان تعاون روستایی به دشتستان و بازدید از مزارع گوجه فرنگی خاطرنشان کرد: این اقدامات بیانگر عزم جدی وزارت جهاد کشاورزی برای حل مشکل است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رفع مشکلات گوجه کاران دشتستان از مزارع تا مراکز عرضه دنبال می شود

رفع مشکلات گوجه کاران دشتستان از مزارع تا مراکز عرضه دنبال می شود