مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 آبان 1401 ساعت 10:402022-11-09اقتصادي

شناسایی 174 نقطه مستعد سیل در استان مرکزی

شناسایی 174 نقطه مستعد سیل در استان مرکزی

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان مرکزی با اشاره به شناسایی 174 نقطه مستعد سیل در استان گفت: صدور سند برای برخی رودخانه ها در تعیین حریم ضروری است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، عزت الله آمره ای در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی با اشاره به شناسایی 174 نقطه تقاطعی در استان اظهار کرد: این نقاط در زمان سیلاب احتمال خطر وجود دارد.

آمره ای با بیان اینکه استان مرکزی به جهت تراکم سرمایه گذاری های صنعتی و جمعیتی، در کوچک ترین سیلاب با چالش روبرو می شود، افزود: 9 هزار کیلومتر طول رودخانه های استان و تالاب میقان و آق گل بوده و 2800 کیلومتر رودخانه اصلی وجود دارد که برای 2600 کیلومتر تعیین حریم صورت گرفته و 132 کیلومتر رودخانه لایروبی شده و برای 237 کیلومتر نیز عملیات میله کوبی حد بستر اجرایی شد.

مدیر عامل آب منطقه ای استان مرکزی تأکید کرد: برای مطالعه تعیین حریم یک میلیارد تومان و برای ساماندهی نیز 200 میلیون تومان اعتبار جذب شده است.

وی با اشاره به لزوم مدیریت سیلاب در استان گفت: آزادسازی تصرفات، شناسایی نقاط حادثه خیز و سازه های تقاطعی و همکاری دستگاه های اجرایی برای این نقاط از اهمیت بالایی برخوردار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 174 نقطه مستعد سیل در استان مرکزی

شناسایی 174 نقطه مستعد سیل در استان مرکزی