مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 آبان 1401 ساعت 17:452022-11-06سياسي

رجایی ریزی: مطالبه مردم برخورد قاطع با اغتشاشگران است


نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اجازه نمی دهیم آرمان شهدای حوادث اخیر فراموش شود و مردم در 13 آبان یک مطالبه عمومی داشتند که این بود که از این فضا خسته شده و به دنبال این هستند که با اغتشاشگران، - تجزیه طلبان و عوامل نفوذی برخورد قاطع صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، حسین رجایی ریزی در جلسه علنی نوبت دوم امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از حضور مردم برای خلق حماسه تماشایی آنها در راهپیمایی 13 آبان، گفت: مردم ایران با شور و شعور خود در 13 آبان ماه به خیابان ها آمدند و یکصدا یک مطالبه عمومی را بیان کردند که از این فضا خسته شده و به دنبال این هستند که با اغتشاشاگران، تجزیه طلبان و تمام عوامل نفوذی در این موضوعات برخورد قاطع صورت گیرد.

وی افزود: برخی از اتفاقاتی که در این روزها در کشور رخ داد شرایط آن به شکلی بود که نمی توانیم از آن عبور کنیم؛ خصوصا اقداماتی که توسط افرادی که داعش صفتانه نیروهای نظامی و امنیتی ما را مورد هجمه قرار دادند.

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: برادران، در این ایام بیش از 30 نفر از مردم کشور شهید و بیش از 300 نفر از جوانان کشور مجروح یا جانباز شدند که ما اجازه نخواهیم داد آرمان شهدایی همچون شهید آرمان علی وردی، شهدای شاهچراغ و سایر شهدای نیروهای امنیتی فراموش شود، همچنین ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رجایی ریزی: مطالبه مردم برخورد قاطع با اغتشاشگران است

رجایی ریزی: مطالبه مردم برخورد قاطع با اغتشاشگران است