مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 آبان 1401 ساعت 14:052022-11-05سياسي

دهه هشتادی ها از عدم حمایت فرهنگی رنج می برند


عضو جبهه ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز وظیفه ما این است که با نسل جدید صحبت کنیم، گفت: دهه هشتادی های ما در شکاف نسلی که با دهه های قبلی خود داشتند، - سیداحمد علوی عضو جبهه ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در روز چهارشنبه در جمع دانش آموزان به مناسبت یوم الله 13 آبان، گفت: باید تفکیکی به عمل آید که ما اکنون در سطح کشور برای پیاده کردن این موضوعات که حضرت آقا اشاره کردند چه کاری باید انجام دهیم، ابزارهای خوبی در اختیار داریم منتها چون نرم افزارهای این ابزارها به روز نمی شوند تاثیرگذاری شان روی نسل دهه هشتاد و نودی ها خیلی کم شده است.

  علوی با تاکید بر اینکه بعد فرهنگی جمهوری اسلامی نسبت به دیگر ابعاد اقتصادی و صنعتی برجسته تر است، گفت: باید به مباحث پیش رو از در فرهنگ وارد شویم.

  وی گفت: متاسفانه در طول این مدت سعی شده که خودمان را به کشورهای اقتصادی و سیاسی شبیه کنیم در حالی که این مساله، ما را از اصالت مان که فرهنگ است، دور کرده و امروز شاهد فاصله و شکاف هستیم.

   علوی به اتفاقات اخیر در کشور اشاره و آن را متفاوت تر از سال های گذشته عنوان و تاکید کرد که اتفاقاتی که در شهریور 1401 رخ داد بیشتر فرهنگی بود تا سیاسی.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دهه هشتادی ها از عدم حمایت فرهنگی رنج می برند

دهه هشتادی ها از عدم حمایت فرهنگی رنج می برند