مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 آبان 1401 ساعت 19:502022-11-02سياسي

منوچهر محمدی: دشمن در ایجاد تفرقه میان اقوام شکست خورده است/ذات دانشجویان همسو با آموزه های دینی است


استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: دشمن در هر دوره به بهانه های مختلف به دنبال این است که اتحاد اقوام را از بین ببرد و بین مردم و نظام فاصله بیندازد اما هربار به در بسته می خورد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از قم، منوچهر محمدی یکی از اساتید پیشکسوت دانشگاهی در همایش تبیین حوادث اخیر که ظهر امروز در دانشکده شهید محلاتی قم با حضور اساتید بسیجی دانشگاه های استان قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: برای اینکه بدانیم چرا حوادث و فتنه های اخیر رخ داده است ابتدا باید ببینیم عملکرد ما چطور بوده است که دشمنان با ما خصومت دارند و برای آسیب زدن به نظام جمهوری اسلامی خود را به آب وآتش می زنند.

وی ادامه داد: بنده معتقد هستم کاری که این ملت به رهبری حضرت امام خمینی(ره) در راستای پیروزی انقلاب اسلامی انجام داد چیزی جز معجزه الهی نبود؛ آن هم در شرایطی که جهان داشت به سمت بی دینی و فساد می رفت انقلابی در کشوری صورت گرفت که آن کشور تحت سلطه کامل آمریکایی ها و غریی ها بود.

استاد بازنشسته دانشگاه تهران افزود: هدف انقلاب اسلامی این نبود که فقط رژیم پهلوی را سرنگون کند بلکه ایجاد یک انقلاب جهانی بود، در مقابل غرب با استفاده از تمام ظرفیت های در اختیارش به حمایت و پشتیبانی رژیم پهلوی آمد و شرقی ها وغربی ها علیه ملت ایران متحد شده بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

منوچهر محمدی: دشمن در ایجاد تفرقه میان اقوام شکست خورده است/ذات دانشجویان همسو با آموزه های دینی است

منوچهر محمدی: دشمن در ایجاد تفرقه میان اقوام شکست خورده است/ذات دانشجویان همسو با آموزه های دینی است