مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 آبان 1401 ساعت 13:052022-11-02سياسي

بیمارستان ها در کاهش خطرسازی پسماندهای پزشکی کوتاهی می کنند

بیمارستان ها در کاهش خطرسازی پسماندهای پزشکی کوتاهی می کنند

بیمارستان ها وظیفه دارند با استفاده از ابزارهای فنی (اتوکلابهای بیمارستانی) نسبت به بی خطر و کم خطرسازی پسماندهای پزشکی اقدام کنند اما در انجام این وظیفه کوتاهی می شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس، غلامعباس ترکی در جریان بازدید از زباله سوز تهران، اظهار کرد: به لحاظ آسیب شناسی وضع موجود می توان گفت علاوه بر اشکالات قانونی و ساختاری، هماهنگی و انجام لازم بین دستگاه های مسئول در این زمینه وجود ندارد ساز و کارهای حقوقی و مالی شفاف نیز برای فعالیت و مشارکت بخش خصوصی فراهم نیست و در مواردی تعارض منافع مانع اتخاذ تصمیمات درست و اصلاح چرخه حکمرانی در مدیریت پسماند شده است.

معاون قضایی دادستان کل کشور ابراز امیدواری کرد: در اصلاحیه قانون مدیریت پسماند نواقص و اشکالات قانون فعلی برطرف شده و در قانون جدید مفاهیم نوین، بهره برداری از بانک های جامع اطلاعاتی و هوشمند اصلاح ساختار حکمرانی و اجرایی، بازیافت مدیریت پسماند تعیین، ارتقا استانداردهای ملی در حوزه پسماند مسئولیت تولید کننده در قبال پسماند و همچنین تشدید بازدارندگی ضمانت اجراهای قانونی مورد توجه قانونگذار قرار گیرد.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه هر 24 ساعت 6 هزار تن زباله در تهران تولید می شود وجود فقط یک زباله سوز 200 تنی پاسخگوی نیاز پایتخت نیست و امیدواریم طرح های توسع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیمارستان ها در کاهش خطرسازی پسماندهای پزشکی کوتاهی می کنند

بیمارستان ها در کاهش خطرسازی پسماندهای پزشکی کوتاهی می کنند