مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 آبان 1401 ساعت 09:122022-10-25اقتصادي

برداشت 1000 تن برگ و چوب تنباکو در دهستان بقمچ شهرستان چناران


400 تن برگ و 600 تن چوب و ساقه تنباکو از مزارع دهستان بقمچ برداشت شده است .

- رضا داروغه در گفت و گو با خبر نگار فارس در چناران با اشاره به فصل برداشت تنباکو در دهستان بقمچ اظهار کرد:  400 تن برگ و 600 تن چوب و ساقه تنباکو از مزارع دهستان بقمچ برداشت شده است .

بخشدار مرکزی شهرستان چناران افزود: در این دهستان کوهستانی سهم تولید برگ و چوب تنباکو در روستای بقمچ 90 درصد، روستای گاه 7 درصد و اندیشش و گاش بصورت مشترک 3 درصد می باشد.

داروغه در خصوص میزان عملکرد این محصول خاص زراعی یادآورد شد: بسته به شرایط آب و هوایی، میزان امکان آبدهی محصول و دیگر عوامل موثر در هر هکتار یک هزار و هشتصد کیلو تا دو تن برگ تنباکو و بین سه هزار و دویست کیلو تا سه هزار و پانصد کیلو چوب و ساقه تنباکو برداشت می شود.

وی با توجه به شرایط خاص تنباکوی تولیدی بقمچ که با نام تنباکوی ارداک روانه بازار تولید می شود خاطرنشان کرد: امسال سهم کشاورزان بقمچ از تولید و فروش برگ و چوب تنباکو با احتساب حداقل قیمت بازار بالغ بر 113 میلیارد تومان خواهد بود.

بخشدار مرکزی چناران چالش مهم تولید تنباکو را معضل کمبود آب کشاورزی دانست و افزود: برای تولید برگ و ساقه تنباکو در هر هکتار نیاز به 6 هزار متر مکعب آب است و از این رو با در نظر گرفتن خشکسالی های پی در پی تولید این محصول بایستی لزوما به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت 1000 تن برگ و چوب تنباکو در دهستان بقمچ شهرستان چناران

برداشت 1000 تن برگ و چوب تنباکو در دهستان بقمچ شهرستان چناران