مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 مهر 1401 ساعت 21:022022-10-16حوادث

بار 100 کیلوگرمی تریاک به مقصد نرسید

بار 100 کیلوگرمی تریاک به مقصد نرسید

جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر از توقیف یک دستگاه خودرو زانتیا حامل 100 کیلوگرمی مواد مخدر در گناوه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سرهنگ سهام صالحی عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی اخبار و اطلاعات دریافتی مبنی بر جابجایی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر از استان های جنوبی کشور و انتقال به استان های مرکزی با یک دستگاه خودرو زانتیا، شناسایی و دستگیری عاملان در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان گناوه قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان بوشهر افزود: خودرو مذکور در جاده ساحلی بوشهر به گناوه سه راهی کوهک مشاهده و پس از مسافتی تعقیب و مراقبت با هدف قرار گرفتن لاستیک های آن با رعایت کلیه موارد ایمنی توقیف شد.

وی اضافه کرد: در بازرسی از این خودرو 100 کیلوگرم مواد مخدر تریاک کشف شد.

سرهنگ صالحی خاطر نشان کرد: مقابله با توزیع کنندگان مواد مخدر جز اولویت های کاری پلیس بوده و با این بلای خانمان سوز که زمینه ساز سایر جرایم است با جدیت مبارزه خواهد شد.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بار 100 کیلوگرمی تریاک به مقصد نرسید

بار 100 کیلوگرمی تریاک به مقصد نرسید