مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 مهر 1401 ساعت 17:022022-10-10اجتماعي

بیش از 100 هزار نفر در استان اردبیل همیار پلیس هستند/ ضرورت تکمیل و راه اندازی اتاق مانیتورینگ در اردبیل


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل گفت: بیش از 100 هزار نفر در نقاط مختلف استان اردبیل همیار پلیس هستند.

- گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدحجت فتاحی بعدازظهر امروز در آیین تجلیل از طلایه داران و فرهنگ یاران ترافیک، همیاران پلیس و رانندگان نمونه ترافیکی استان اردبیل، اظهار کرد: جهت روان سازی ترافیک و جلوگیری از تخلفات و تصادفات رانندگی، بیش از 100 هزار نفر در نقاط مختلف استان اردبیل به عنوان همیار با پلیس راهنمایی و رانندگی همکاری دارند.

وی افزود: حضور همیاران پلیس، موجب کاهش 18 درصدی تخلفات رانندگی در سطح استان اردبیل شده است که این موفقیت مطلوبی محسوب می شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل، تکمیل و راه اندازی اتاق مانیتورینگ راهنمایی و رانندگی در اردبیل و جایگزینی کنترل های جاده ای هوشمند با کنترل های سنتی را امری ضروری عنوان کرد.

فتاحی ادامه داد: با تکمیل و راه اندازی اتاق مانیتورینگ و دوربین های پلاک خوان، رانندگان برای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی منتظر مشاهده پلیس نمی شوند و پلیس هر لحظه ناظر رفتار رانندگان خواهند بود .

وی با اشاره به وضعیت اتاق مانیتورنیگ راهنمایی و رانندگی در اردبیل، ادامه داد: اتاق مانیتورنیگ راهنمایی و رانندگی در اردبیل احداث و دوربین هایی نیز در برخی معابر نصب شده که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 100 هزار نفر در استان اردبیل همیار پلیس هستند/ ضرورت تکمیل و راه اندازی اتاق مانیتورینگ در اردبیل

بیش از 100 هزار نفر در استان اردبیل همیار پلیس هستند/ ضرورت تکمیل و راه اندازی اتاق مانیتورینگ در اردبیل