مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 مهر 1401 ساعت 17:022022-10-05سياسي

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوشهر: در شرایطی قرار گرفته ایم که باید از استحاله فرهنگی جامعه ترسید


مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان بوشهر: کسی که در میدان فکری و اعتقادی جهاد و قیام کند افضل از کسی است که با دشمنان جنگ نظامی داشته باشد.

- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوشهر: در شرایطی قرار گرفته ایم که باید از استحاله فرهنگی جامعه ترسید مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان بوشهر: کسی که در میدان فکری و اعتقادی جهاد و قیام کند افضل از کسی است که با دشمنان جنگ نظامی داشته باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: امروز دشمن با دسیسه های مختلف در قالب جنگ نرم اندیشه و فرهنگ فکری ملت را نشانه گرفته است.

  به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر؛ حسین دشتی روز چهارشنبه در مراسم شهادت امام حسن عسکری (ع) افزود:  ما در شرایطی قرار گرفته ایم که باید از استحاله فرهنگی جامعه ترسید چرا که اگر این موضوع اتفاق بیفتد دیگر نیاز به دشمن خارجی و جنگ برای نابودی کشور نیست.

  وی اظهار کرد: جهاد مومنان امروز در مقابله با دشمنان درون و بیرون است که جهاد درون مبارزه با نفس و جهاد بیرون نیز مبارزه با دشمن است.

  دشتی تاکید کرد: مقابله جنگ نرم دشمن به عنوان جهاد اکبر مسلمانان به شمار می رود چون هدف از جنگ نرم نشانه گرفتن فکر و فرهنگ فکری یک ملت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوشهر: در شرایطی قرار گرفته ایم که باید از استحاله فرهنگی جامعه ترسید

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوشهر: در شرایطی قرار گرفته ایم که باید از استحاله فرهنگی جامعه ترسید