مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 مهر 1401 ساعت 15:422022-09-29سياسي

اجمالی| تقویت جایگاه تشکل های شاهد و ایثارگر ضروری است


معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید با بیان اینکه تقویت جایگاه تشکل های شاهد و ایثارگر ضروری است گفت: وظیفه داریم وجهه ایثارگری را به درستی به جامعه نشان دهیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اراک؛ سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در دیدار با نمایندگان تشکل های شاهد و ایثارگر استان مرکزی اظهار کرد: ایثارگران افرادی حساس و باهوش بودند و در زمانی که کشور و مکتب به آن ها نیاز داشت در میدان حاضر شده و داوطلبانه در عرصه جبهه و جهاد شرکت کردند.

وی با اشاره به همراهی خانواده شهدا و ایثارگران بخصوص مادران و همسران شهدا به واسطه آرمان های امام خمینی(ره) افزود: تاریخ شیعه در تاریخ خود از عدم همراهی ها ضربه خورده ضمن اینکه ائمه الهی بارها قیام کردند ولی به دلیل عدم پشتیبانی با شکست توسط حکومت مواجه شدند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: امروز جامعه وابسته به همت و تلاش ایثارگرانی است که در عرصه های فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و علمیِ جبهه و جهاد کنونی حاضر هستند.

قاضی زاده هاشمی از نخبگان شاهد و ایثارگر استان مرکزی به عنوان برجستگان این استان و چراغ راه یاد کرد و خاطرنشان ساخت: هدف از برگزاری جلسات با تشکل های استان ها پاسداشت ایثارِ گذشته و شکر و سپاس برای حضور در عرصه فعالیت های جدید است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجمالی| تقویت جایگاه تشکل های شاهد و ایثارگر ضروری است

اجمالی| تقویت جایگاه تشکل های شاهد و ایثارگر ضروری است