مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 شهریور 1401 ساعت 13:222022-08-24سياسي

مجلس مخالف اعلام مصادیق تفحص قبل از رسیدگی قضایی


رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش تفحص از فولاد مبارکه اصفهان گفت که مجلس لیستی ازاین تفحص علنی نکرده و با اعلام مصادیق قبل از رسیدگی قضایی مخالف است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به حواشی پیش آمده نسبت به گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان به ارائه توضیحاتی پرداخت.

قالیباف در صفحه توییتر خود درباره گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان نوشت: راه صحیح مبارزه با فساد، ورود تخصصی و قانونی به نقاط آسیب پذیر است.

شرکت های خصولتی مثل فولاد مبارکه سال ها حیاط خلوت بوده اند و حالا باید شفاف شوند.

البته مجلس لیستی از این تفحص علنی نکرده و با اعلام مصادیق قبل از رسیدگی قضایی مخالف است.

برخورد سیاسی، مبارزه با فساد را به حاشیه می برد.

هفته گذشته گزارش کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه اصفهان با 168 رای موافق برای بررسی به قوه قضاییه ارجاع شد که در این گزارش به 90 عنوان تخلف، انحراف و تحمیل خسارت و توزیع رانت بالغ بر صدها هزار میلیارد ریال و همچنین ضعف های ساختاری و نواقص قانونی در این مجموعه اشاره شده بود.

بعد از انتشار خلاصه گزارش تفحص، گزارش 300 صفحه ای منتشر شد که در آن از افراد و شرکت ها و سازمان ها به عنوان متخلف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجلس مخالف اعلام مصادیق تفحص قبل از رسیدگی قضایی

مجلس مخالف اعلام مصادیق تفحص قبل از رسیدگی قضایی