مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 مرداد 1401 ساعت 19:522022-08-17ورزشي

وزنه برداری زنان و عبور از محافظه کاری


پس از المپیک 1992، امیر خادم در مصاحبه با کیهان ورزشی (و شاید هم مجله دنیای ورزش) گفت: «تماشای کشتی و وزنه برداری زنان حال آدم را به هم می زند.

- پس از المپیک 1992، امیر خادم در مصاحبه با کیهان ورزشی (و شاید هم مجله دنیای ورزش) گفت: تماشای کشتی و وزنه برداری زنان حال آدم را به هم می زند.

تازه این نظر یک کشتی گیر بود.

طبیعتا فلان آدم سنتی در گوشه فلان شهر مذهبی، هزار بار بیشتر از امیر خادم مخالف کشتی و وزنه برداری زنان بود.

   عصر ایران؛ هومان دوراندیش - در خبرها آمده بود که الهام حسینی، وزنه بردار ایرانی، در بازی های کشورهای اسلامی مدال برنز گرفته و در طلای حرکت یک ضرب را هم به خود اختصاص داده است.

   موفقیت این دختر ایرانی در مسابقات وزنه برداری، با استقبال رسانه های داخل کشور مواجه شده است.

مثلا خبرگزاری فارس با تیترهای طلای تاریخی الهام حسینی و یا وزنه هایی که بانوان را متوقف نمی کند ، به استقبال درخشش یک زن ایرانی در مسابقات وزنه برداری رفته است.

   وزنه برداری و کشتی زنان در ایران از سال 1396 آغاز شده است.

تا پیش از آن، طبق معمول، مخالفت هایی با حضور زنان در این عرصه ها وجود داشت.

کمااینکه با حضور زنان در مسابقات رزمی نیز مخالفت می شد و حتی بعد از اینکه جمهوری اسلامی با راه اندازی تکواندوی زنان در ایران موافقت کرد، برخی از چهره ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزنه برداری زنان و عبور از محافظه کاری

وزنه برداری زنان و عبور از محافظه کاری