مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 مرداد 1401 ساعت 14:222022-08-12اقتصادي

پیگیری مشکلات کردستان در تماس تلفنی استاندار با وزیر راه و شهرسازی/قاسمی: دولت نگاه ویژه ای به کردستان دارد


استاندار کردستان در تماس تلفنی کرد وزیر راه شهرسازی پیگیر مشکلات پروژه های حوزه راه و شهرسازی و نهضت ملی و جهش تولید مسکن در استان شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زارعی کوشا در تماس تلفنی با رست قاسمی وزیر راه و شهرسازی با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در حوزه طرح نهضت ملی مسکن، خاطر نشان ساخت: تامین زمین برای اجرای موفق طرح نهضت ملی مسکن در  استان به عنوان یک اولویت و ضرورت بوده و تمامی امکانات برای این مهم بسیج شده است.

وی با بیان مشکلات پیش روی این طرح، خواستار افزایش اعتبارات مربوط به آماده سازی طرح های مسکن با توجه به توپوگرافی خاص استان از وزیر راه و شهرسازی شد.

  استاندار کردستان با اشاره به اینکه در شاخص مربوط به راه, استان کردستان از میانگین کشوری پایین تر است، افزود: توجه ویژه به پروژه های مختلف راه سازی از جمله تکمیل کریدور بزرگراهی شمال به جنوب و نیز  توسعه راه های روستایی از مطالبات اساسی استان است.

زارعی کوشا همچنین  تسریع در روند احداث راه آهن همدان به سنندج را منوط به تامین اعتبار مورد نیاز برای این پروژه زیرساختی دانست.

  تعیین تکلیف مدیریت راه و شهرسازی استان با توجه به حساس بودن این حوزه خواسته دیگر استاندار کردستان از وزیر راه و شهرسازی بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری مشکلات کردستان در تماس تلفنی استاندار با وزیر راه و شهرسازی/قاسمی: دولت نگاه ویژه ای به کردستان دارد

پیگیری مشکلات کردستان در تماس تلفنی استاندار با وزیر راه و شهرسازی/قاسمی: دولت نگاه ویژه ای به کردستان دارد