مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 مرداد 1401 ساعت 15:072022-08-02سياسي

فرهنگ عاشورا مغفول مانده است


امام جمعه ساوه با بیان اینکه فرهنگ عاشورا مغفول مانده است گفت: ما باید فرهنگ عاشورایی را سرلوحه کار خود قرار دهیم چراکه در برابر ترویج آن مسئولیت داریم و باید با تبیین صحیح آن جوانان را از عشق حسینی سیراب کنیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس ساوه، حجت الاسلام جعفر رحیمی ظهر امروز در جلسه مشترک شورای فرهنگی عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: بعد از 1400 سال که از واقعه عاشورا می گذرد می بینیم که هر روز این داغ بیشتر می شود و مردم با پوشیدن رخت عزا در ایام محرم آن را بیش از پیش پاس می دارند.

وی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا مغفول ماندن است افزود: ما باید فرهنگ عاشورایی را سرلوحه کار خود قرار دهیم چراکه در برابر ترویج آن مسئولیت داریم و باید با تبیین صحیح آن جوانان را از عشق حسینی سیراب کنیم.

امام جمعه ساوه در ادامه با بیان اینکه در حوزه عفاف و حجاب نباید کار سلبی انجام داد خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم معروف ها را در جامعه ترویج دهیم که این موضوع در درازمدت باعث کاهش منکرات در جامعه خواهد شد.

رحیمی تصریح کرد: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باید سیره اهل بیت را پیش بگیریم و با زبان نرم و کار ایجابی این فریضه مهم را اجرا کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرهنگ عاشورا مغفول مانده است

فرهنگ عاشورا مغفول مانده است