مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 31 خرداد 1401 ساعت 13:422022-06-21سياسي

سرلشکر سلامی: آمریکا دنبال فرار آبرومندانه از بلاد اسلامی است/ آرزوی ما این است که قربانی ملت ایران شویم


به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سرلشکر حسین سلامی ظهر امروز در اجلاسیه کنگره ملی 11 هزار شهید جامعه عشایری کشور با بیان اینکه دشمنان اسلام و ایران امروز در حال افول هستند، گفت: اگر اخبار را دنبال کنید خواهید دید که رژیم صهیونیستی دچار فروپاشی سیاسی شده و آمریکا دنبال یک فرار آبرومندانه از بلاد اسلامی است.

فرمانده سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: سرزمینی که صدای اذان در آن طنین انداز می شود جایی برای حضور و نفوذ مشرکان نیست.

وی با اشاره به اینکه تاریخ پر است از رویارویی ما با دشمنان مختلف یادآور شد: همواره کسی که باید عقب نشینی کند دشمن بوده است.

سرلشکر سلامی دشمنان را بی رمق، ناتوان و ناامید از تعقیب اهدافشان دانست و افزود: استکبار سرگردان برای یافتن راهی برای خروج است اما همین دشمن زخمی است و کینه های عمیق دارد.

در باور دشمنان نمی گنجید که ایران با دست خالی بتواند منطق انقلاب را در سراسر جهان جاری و در برابر دشمن تا دندان مسلح صف آرایی کند.

وی ادامه داد: دشمن گمان نمی کرد ملت ایران 44 سال در مبارزه ای مستمر و جهانی سربلند و سرافراز بماند و امروز برای تجلیل از حماسه آفرینان دیروز خود مجتمع شود.

سلامی با بیان اینکه این روزها دشمن عاجز ما به وطن فروشان و پناهندگان خیانتکار امید بسته است،  گفت: این افراد شاید هم زبان ما باشند ام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرلشکر سلامی: آمریکا دنبال فرار آبرومندانه از بلاد اسلامی است/ آرزوی ما این است که قربانی ملت ایران شویم

سرلشکر سلامی: آمریکا دنبال فرار آبرومندانه از بلاد اسلامی است/ آرزوی ما این است که قربانی ملت ایران شویم