مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 خرداد 1401 ساعت 23:122022-06-19اقتصادي

امارات: سوختگیری راکتور سوم نیروگاه هسته ای براکه را آغاز کردیم


شرکت انرژی هسته ای امارات اعلام کرد که بارگیری بسته های سوخت هسته ای را در واحد سه نیروگاه انرژی هسته ای براکه آغاز کرده است.

- به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از الخلیج ، شرکت انرژی هسته ای امارات امروز یکشنبه اعلام کرد که شرکت تابعه آن، شرکت انرژی نواه، بارگیری محموله های سوخت هسته ای را در واحد سه نیروگاه انرژی هسته ای براکه آغاز کرده است.

این نیروگاه در منطقه الظفره در ابوظبی واقع شده است.

شرکت انرژی هسته ای امارات شروع این سوختگیری را مطابق با تمام الزامات قانونی داخل این کشور و بالاترین استانداردهای بین المللی و پس از دریافت مجوز برای بهره برداری از نیروگاه از سازمان فدرال مقررات هسته ای امارات تایید کرد.

  محمد ابراهیم الحمادی مدیر عامل  شرکت انرژی هسته ای امارات امروز یکشنبه گفت: با آغاز بارگیری سوخت هسته ای در راکتور سوم نیروگاه هسته ای براکه پس از اخذ مجوز بهره برداری، منتظر پیوستن سومین نیروگاه  به نیروگاه های اول و دوم در تولید برق قابل اعتماد طی ماه های آینده هستیم.

وی ادامه داد: از طریق این دستاورد در خصوص سومین نیروگاه هسته ای همچنان به ارائه راه حل عملی برای پدیده تغییر اقلیم ادامه می دهیم و تلاش هایمان را برای کاهش ردپای کربن در مقیاس وسیع در امارات متحده عربی را افزایش می دهیم؛ افز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امارات: سوختگیری راکتور سوم نیروگاه هسته ای براکه را آغاز کردیم

امارات: سوختگیری راکتور سوم نیروگاه هسته ای براکه را آغاز کردیم