مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 خرداد 1401 ساعت 01:322022-06-09بين الملل

ادعاهای جدید تروییکای اروپا درباره برجام


انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیه جدیدی از ایران خواسته اند اجرای پروتکل الحاقی را از سر بگیرد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سه کشور اروپایی دقایقی پیش، بامداد جمعه (20 خرداد/ 10 ژوییه) بیانیه جدیدی درباره تحولات پیرامون برنامه هسته ای ایران و برجام منتشر کردند.

دولت های سه کشور اروپایی، با نادیده گرفتن قصور کشورهای غربی در به سرانجام رساندن مذاکرات وین در این بیانیه ادعا کرده اند: ما- دولت های فرانسه، آلمان و پادشاهی متحده- از آوریل 2021 به همراه سایر طرفهای برجام و ایالات متحده آمریکا با حسن نیت، به صورت فشرده با ایران برای احیای برجام مذاکره کرده ایم.

تروییکای اروپایی همچنین بار دیگر ادعاها درباره اینکه از مارس 2022 توافقی برای بازگشت به برجام میان طرف ها حاصل شده و بر روی میز قرار گرفته را تکرار کرده اند.

در این بیانیه آمده است: از مارس 2022 توافقی عملی که ایران را به پایبندی به تعهداتش در برجام و ایالات متحده را به توافق برمی گرداند بر روی میز قرار گرفته است.

در ادامه آمده است: ما از اینکه ایران از این فرصت دیپلماتیک برای به سرانجام رساندن توافق بهره نگرفته متأسفیم.

ما از ایران می خواهیم الان این کار را انجام بدهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادعاهای جدید تروییکای اروپا درباره برجام

ادعاهای جدید تروییکای اروپا درباره برجام