شبکه خبری الجزیره ادعای رویترز درباره اینکه این شبکه اظهارات وزیر خارجه قطر درباره توافق هسته ای را غلط منعکس کرده رد کرد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه بین الملل خبرگزاری فارس، شبکه خبری الجزیره از رسانه انگلیسی رویترز خواست اشتباهاتش در نقل قول اظهارات محمد بن عبدالرحمان آل ثانی ، وزیر امور خارجه قطر درباره توافق هسته ای ایران را اصلاح کند.
الجزیره نوشته است: رویترز اصرار دارد خبر اصلی را به الجزیره نسبت بدهد و ادعا کرده که کانال الجزیره، مرتکب اشتباه ترجمه ای شده است که این موضوع به هیچ عنوان واقعیت ندارد.
شبکه خبری رویترز روز شنبه اظهارات وزیر خارجه قطر را اینطور منعکس کرده بود: ایران مایل به مصالحه در مذاکرات با ایالات متحده برای احیای توافق هسته ای حاصل شده در سال 2015 با قدرت های جهانی است.
این در حالی است که وزیر خارجه قطر گفته بود که ایران گفته است احیای توافق هسته ای در دست بررسی است.
وبگاه شبکه خبری الجزیره نوشته که نخستین اشتباه در منعکس کردن اظهارات وزیر خارجه قطر در روزنامه آلمانی هاندلسبلات ، یعنی همان روزنامه ای که آل ثانی با آن مصاحبه کرده بود صورت گرفت.
الجزیره و سایر رسانه های خبری بعداً به نقل این اظهارات پرداختند.
این در حالی است که رویترز مدعی شده که منبع اولیه اظهارات وزیر خارجه قطر الجزیره بوده و از تصحیح این اشتباه خودداری کرده است.
در بیانیه الجزیره آمده است: خبرگزاری رویترز بر نسبت دادن متن اولیه به الجزیره اصرار دارد و مدعی است که این شبکه، اشتباه ترجمه ای خودش را متوجه شده و آن را اصلاح کرده است که این به هیچ عنوان واقعیت ندارد.
طبق توضیحات الجزیره، وزارت خارجه ایران اظهارات منتسب شده به وزیر خارجه قطر را رد کرد و گفته که حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر عالی قدر ایران در گفت وگو با امیر قطر سخنی از مصالحه به میان نیاورده اند.
در حال تکمیل.
کلید واژه ها: توافق هسته ای - الجزیره - وزیر خارجه قطر - توافق هسته - رویترز - وزیر خارجه - هسته ای - محمد بن عبدالرحمان آل ثانی - اظهارات - ایران - توافق - خارجه - اشتباه - توافق هسته ای ایران - شبکه - هسته - وزیر - وزیر امور خارجه - رسانه انگلیسی - خبری - هسته ای ایران - ایالات متحده - اصلاح - احیای - امور خارجه - بین الملل - ادعا - خبرگزاری - انگلیسی - مذاکرات