مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 اردیبهشت 1401 ساعت 15:272022-05-21سياسي

توانمندسازی و فعال سازی 90 نفر از فعالان خانواده گلستانی در راستای افزایش جمعیت


مسئول مرکز راهبردی تعالی خانواده تبلیغات گلستان گفت: برای توانمندسازی و فعال سازی خانواده که سنگ بنای مهم عالم هستی است 90 نفر از فعالان خانواده در گلستان آموزش دیدند.

- حجت الاسلام محمد نودهی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: فرزندان از سرمایه های مهم زندگی بوده که سبب دلگرمی خانواده و شادابی زندگی می شود.

وی تصریح کرد: متاسفانه در سال های گذشته به موضوع جمعیت و افزایش آن در خانواده توجه نشده و امروز ایران جزو سومین کشور پیر جهان است.

مسئول مرکز راهبردی تعالی خانواده تبلیغات اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: یکی از شاخه های مهم خانواده تقویت و افزایش جمعیت بوده و در این راستا مرکز راهبردی تعالی تلاش کرده تا در سه بخش پژوهشکده، آموزشکده و خدمتکده بتواند خانواده را تقویت و زمینه افزایش جمعیت را فراهم کند.

وی ادامه داد: در بخش پژوهشکده چهار اثر پژوهشی در قالب کتاب حیات طیبه فصل تمهید، تشکیل، تحکیم توسعه و تعالی مربوط به فرزند آوری انجام شده است.

نودهی با بیان اینکه خانواده مهمترین سنگ بنای عالم هستی است، گفت: در بخش آموزشکده، با همکاری مرکز خدمات حوزه های علمیه در راستا توانمندسازی و فعال سازی خانواده با عنوان ارتباط پیوندها فعالیت کرده و در این راستا 90 نفر از طلاب، دانشجویان مدرسین، اساتید و خواهران ح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توانمندسازی و فعال سازی 90 نفر از فعالان خانواده گلستانی در راستای افزایش جمعیت

توانمندسازی و فعال سازی 90 نفر از فعالان خانواده گلستانی در راستای افزایش جمعیت