به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسام بهروز مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری کشور، در هفدهمین نشست هم اندیشی مدیران عامل صندوق های کشور، - مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری اعلام کرد صدور بیش از 12 هزار ضمانت نامه به ارزش 8250 میلیارد تومان برای دانش بنیان ها " مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری کشور از صدور 12980 ضمانت نامه به ارزش 8250 میلیارد تومان برای شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: هر استان یک صندوق پژوهش و فناوری مستقل دارد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسام بهروز مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری کشور، در هفدهمین نشست هم اندیشی مدیران عامل صندوق های کشور، این نشست را نخستین نشست حضوری مسئولین این حوزه دانست و ابراز امیدواری کرد که در پایان نشست نتایج خوبی حاصل شده و امید است فواید آن به شرکت های دانش بنیان و فناور برسد.
وی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت صندوق های پژوهش و فناوری کشور گفت: قدمت صندوق های پژوهش و فناوری در کشور به 20 سال می رسد که 18 صندوق بر اساس برنامه سوم توسعه ایجاد شدند و در حال حاضر نیز 63 صندوق در کشور ثبت و 6 صندوق مصوب شده است.
بهروز با بیان اینکه درگذشته 13 صندوق استانی به عنوان بازوی مالی پارک های علم و فناوری و دانشگاه های استان ها فعالیت داشتند گفت: خوشبختانه با سیاست های اتخاذ شده، در حال حاضر هر استان یک صندوق پژوهش و فناوری مستقل داشته و برنامه بعدی ما ایجاد صندوق های تخصصی در کشور است.
مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری کشور از این صندوق ها با نام بانک های حوزه علم و فناوری یاد کرد، بانک هایی که نیاز به سپرده گذاری ندارند.
بهروز افزود: صندوق ها تمام فعالیت های یک بانک اعم از ارائه تسهیلات، صدور ضمانت نامه، سرمایه گذاری و مباحث توسعه ای را انجام می دهند.
وی اعضای کارگروه صندوق های پژوهش را 12 عضو به ریاست وزیر علوم و دبیری رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت بحث دانش بنیان در دولت جدید و نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری، سطح اعضا، حضور و مشارکت وزرا و معاونین آن ها در مباحث مربوط به صندوق ها و شرکت های دانش بنیان بسیار بالاتر از قبل است.
مدیر دبیرخانه کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری کشور در گزارشی از صدور 12 هزار و 980 ضمانت نامه به ارزش 8 هزار و 250 میلیارد تومان، 5 هزار و 345 میلیارد تومان انواع تسهیلات و همچنین 427 میلیارد تومان سرمایه گذاری خطرپذیر خبر داد و گفت: منابع تسهیلات صندوق ها و عامل تحرک آن ها در سال های اخیر فعالیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی بوده که بالا رفتن مشارکت پارک های علم و فناوری و دانشگاه ها را نیز می طلبد.
وی افزود: در سال 1400، سه هزار و 800 میلیارد تومان ضمانت نامه صادر شده که پیش بینی می کنیم این میزان در پایان سال جاری به دو برابر افزایش پیدا کند.
از میان 157 سرمایه گذاری خطرپذیر در کشور 31 مورد در استان یزد انجام شده است محمد سپهر، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد نیز با بیان اینکه صندوق یزد نخستین صندوق پژوهش و فناوری در کشور است که در سال 81 تاسیس شده، گفت: یکی از شاخص های ریسک پذیری صندوق ها میزان صدور ضمانتنامه های تعهد پرداخت است که 25 درصد از ضمانت نامه های صادره در کشور مربوط به استان یزد بوده است.
وی افزود: یکی از دلایل موفقیت صندوق پژوهش و فناوری استان یزد حمایت مسئولان استانی بوده که از طریق این حمایت ها از میان 157 سرمایه گذاری خطرپذیر در کشور 31 مورد در استان یزد انجام شده است.
گفتنی است هفدهمین نشست هم اندیشی مدیران عامل صندوق های پژوهش و فناوری کشور، 27 و 28 اردیبهشت 1401 برای نخستین بار به صورت حضوری به میزبانی صندوق پژوهش و فناوری استان یزد در حال برگزاری است.
کلید واژه ها: پژوهش و فناوری - میلیارد تومان - صندوق - دبیرخانه - فناوری - دانش بنیان - ضمانت نامه - دانش - کارگروه - نشست هم اندیشی - پژوهش - مدیر - گروه - دانش بنیان ها - میلیارد - کشور - نشست - صندوق پژوهش و فناوری - شرکت های دانش بنیان - هم اندیشی - خبرگزاری - تومان - بنیان - دانشگاه - صدور - نامه - ارزش - مدیران - شرکت های دانش - صندوق پژوهش