مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 اردیبهشت 1401 ساعت 14:472022-05-18اقتصادي

فروش مرغ پایین تر از قیمت مصوب در استان سمنان

فروش مرغ پایین تر از قیمت مصوب در استان سمنان

استاندار سمنان با بیان اینکه آرامش مطلوبی در بازار حاکم است، گفت: گوشت مرغ پایین تر از قیمت مصوب در این استان به فروش می رسد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان بعدازظهر امروز در چهاردهمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان سمنان در سالن جلسات کوثر استانداری اظهار کرد: در این استان با همت و تلاش اعضای ستاد تنظیم بازار و همراهی مردم، آرامش مطلوبی در بازار حاکم است.

وی اضافه کرد: در زمینه تأمین کالاهای اساسی و نظارت ها اقدامات بسیار خوبی صورت گرفت که از تمامی مدیران و دست اندرکاران استان سمنان تقدیر و تشکر دارم.

استاندار سمنان با بیان اینکه نظارت ها با محوریت اقدامات ایجابی همچنان ادامه دارد و باید تشدید شود، ادامه داد: در حال حاضر به مقدار کافی و به وفور کالاهای اساسی در این استان و در بازار موجود است.

هاشمی بیان کرد: تأمین دام سبک در استان سمنان با پیگیری و بررسی موارد به انجام رسید و کشتار انجام گرفته و گوشت قرمز به میزان کافی در بازار موجود است.

وی با بیان اینکه در زمینه تأمین گوشت قرمز به موقع ورود شده و با کمبودی مواجه نشدیم، عنوان کرد: از کسبه و اصنافی که در اجرای این طرح و تنظیم بازار همراهی مطلوب داشتند و باعث رضایتمندی مردم شدند، تقدیر شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فروش مرغ پایین تر از قیمت مصوب در استان سمنان

فروش مرغ پایین تر از قیمت مصوب در استان سمنان