مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 اردیبهشت 1401 ساعت 09:422022-05-09بين الملل

تجلی هولوکاست واقعی در الجزائر به دست فرانسه + عکس


هفتاد و هفت سال از نسل کشی فرانسه در الجزائر می گذرد، البته فرانسوی ها پیش از آن نیز مرتکب جنایت های دیگر در این کشور آفریقایی شده بودند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، نیروهای اشغالگر فرانسه در  الجزائر در 8 مه 1945 قتل عامی وحشتناک در مناطق سطیف ، قائمه و خراطه (شرق) انجام دادند.

بنا به آمارهای رسمی، 45 هزار الجزائری که با برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز خواستار استقلال کشور خود و رها شدن از بند استعمار بودند، به دست ارتش فرانسه کشته شدند.

77 سال از این نسل کشی می گذرد و عبدالمجید تبون رییس جمهور الجزائر هشتم می را روز ملی یادبود این کشتار اعلام کرده است.

بر اساس گزارش رادیو الجزائر ، ماتیو ریگوست پژوهشگر و جامعه شناس فرانسوی می گوید، کشتارهای هشتم می در سطیف، قائمه و خراطه در ادامه سرکوب گسترده همزمان با تهاجم استعماری صورت گرفت که هدف آن شکست مقاومت مردمی از 1830 تا پایان قرن بیستم بود.

در ادامه این گزارش آمده، سطیف، خراطه و قائمه و بسیاری از شهرهای الجزائر کشتارهای وحشیانه فرانسه را فراموش نمی کنند؛ این اولین جنایت فرانسه نبود و آخرین آن نیز نخواهد بود.

شاید بارزترین جنایت های ارتش فرانسه در الجزائر به شرح زیر باشد: العوفیه ؛ اولین کشتار فرانسه در الجزائر کشتار العوفیه در ششم آوریل 1832 اولین کشتار دسته جمعی و و حشی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تجلی هولوکاست واقعی در الجزائر به دست فرانسه + عکس

تجلی هولوکاست واقعی در الجزائر به دست فرانسه + عکس