مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 اردیبهشت 1401 ساعت 15:472022-05-08سياسي

200 زندانی در واحدهای تولیدی استان مشغول فعالیت می شوند


به گزارش حبرگزاری فارس از کرج، رییس کل دادگستری استان البرز، دادستان مرکز استان، معاون نظارت بر زندان دادگستری کل استان، دادستان فردیس، دادستان ساوجبلاغ همراه با تعدادی از قضات و نیز مدیرکل و مدیران زندانهای استان از کارگاههای داخل ندامتگاه شهید کچویی فردیس بازدید کردند.

در این دیدار از کارگاه های مختلف حرفه آموزی و اشتغال و نیز نمایشگاه دستاوردها و محصولات توایدی زندانیان بازدید شد.

حسین فاضلی هریکندی، رییس کل دادگستری استان البرز در حاشیه این بازدید با تاکید بر اینکه یکی از شیوه های موثر اصلاح و بازگشت زندانیان به جامعه، حرفه آموزی و اشتغال آنهاست، بر توسعه اشتغال زندانیان تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین علل ارتکاب برخی از جرایم نظیر سرقت و مواد مخدر، بیکاری و یا فقدان شغل ثابت است و فراهم کردن شرایطی جهت حرفه آموزی و اشتغال زندانیان در دوران تحمل حبس و نیز تداوم آن پس از اتمام دوره محکومیت، موجب بازاجتماعی شدن محکوم و جلوگیری از تکرار جرم خواهد شد.

رییس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه تحقق برنامه ها و سیاست های دوره تحول و تعالی قوه قضاییه مستلزم انجام اقدامات تحولی و نگاه نو به موضوعات از جمله به مقوله زندان و زندانی است، تاکید کرد: در سال 1401 به دنبال توسعه اشتغال مددجویان هستیم، به نحوی که توسعه اشتغال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

200 زندانی در واحدهای تولیدی استان مشغول فعالیت می شوند

200 زندانی در واحدهای تولیدی استان مشغول فعالیت می شوند