مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 اردیبهشت 1401 ساعت 16:022022-04-24اقتصادي

سرمایه گذاری3هزار و 870 میلیاردتومانی در گروه مینو طی 4سال گذشته


مدیرعامل گروه صنعتی مینو با اشاره به نوسازی و بازسازی خطوط تولید با توجه به رشد تکنولوژی در جهان، میزان سرمایه گذاری در شرکت صنعتی مینو را طی چهار سال گذشته تشریح کرد.

- به گزارش بازرگانیخبرگزاری مهر ، دکتر عباسیانفر مدیرعامل هلدینگ اقتصادی و خودکفایی آزادگان در آیین افتتاحیه رسمی شرکت صنایع چاپ و بسته بندی تندیس مینو و پروژه های توسعه ای شرکت صنعتی مینو با اشاره به سرعت انجام پروژه های مذکور گفت: امروز کارخانه ی کارتن سازی را افتتاح کردیم؛ پروژه ای که شاید به لحاظ سرعت در ایجاد، احداث و راه اندازی و بهره برداری نمونه ی فوق العاده ای در گروه صنعتی مینو باشد.

مدیرعامل گروه صنعتی مینو ادامه داد: از آغاز کلنگ زنی تا شروع به کار این پروژه، حدود ده ماه طول کشید و این پروژه به بهره برداری رسید.

این کارخانه که سالانه قادر است صد و دوازده میلیون متر مربع کارتن تولید کند با سرمایه گذاری دویست و چهل و هشت میلیارد تومانی ایجاد شده و تصور می کنم با یک سوم از تولید این کارخانه، نیاز داخلی گروه صنعتی مینو تامین و مابقی روانه بازار شود.

با توجه به ظرفیت موجود در گروه و به خصوص شرکت قاسم ایران و ارتباط آن با شرکت ها و تامین کننده های مختلف، به سهولت می توانیم این دو سوم تولید مازاد نیاز گروه را به بازار عرضه کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری3هزار و 870 میلیاردتومانی در گروه مینو طی 4سال گذشته

سرمایه گذاری3هزار و 870 میلیاردتومانی در گروه مینو طی 4سال گذشته