مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 فروردین 1401 ساعت 08:022022-04-18فرهنگي

نگاهی به داستان ایران در آستانه قرن 15


جواد اسحاقیان از وضعیت ادبیات و کتاب در ایران در سال های پایانی قرن 14 خورشیدی می گوید.

- این منتقد ادبی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر ادبیات داستانی معاصر ایران در پاسخ مکتوب به پرسش های ایسنا درباره وضعیت کتاب و ادبیات داستانی در سال های اخیر نوشته است: ضمن سپاسداری از انتخاب من به عنوان یکی از داوران نهایی در جایزه ی مهرگان ادب برای مصاحبه، متأسفانه باید بگویم که من از کمّیت و کیفیت همه ی آثار انتشاریافته در سال های پایانی دهه ی 1390 اطلاع دقیقی ندارم.

با این همه، از این که چند و چون انتشار آثار ادبی از رمان گرفته تا داستان کوتاه در قیاس با سال های پیشتر به ویژه از سال 1398 به بعد که اعتبار کمّی و کیفی، شتاب بیشتری یافته، خرسند باید بود.

تا آنجا که من می دانم از حدود دوهزار عنوان رمان و مجموعه داستان کوتاه و دیگر انواع ادبی که در دوره ی بیست و یک و بیست و دو به دبیرخانه ی جایزه ی مهرگان ادب راه یافته، 1527 عنوان کتاب – که در فاصله ی 1399-1398 انتشار یافته - مورد داوری دوازده داور (پنج داور در مرحله ی اول مقدماتی و هفت داور در مرحله ی نهایی) قرار گرفته است.

لازم به تذکر است که وقتی از داوران مرحله ی مقدماتی یاد می کنیم، نباید پنداشت که این داوران مبتدی یا ناشناخته اند؛ بلکه گاه خود از پُرکارترین و شناخته ترین نویسندگان معاصر ما هستند، مانند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاهی به داستان ایران در آستانه قرن 15

نگاهی به داستان ایران در آستانه قرن 15