مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 فروردین 1401 ساعت 23:022022-04-16پزشكي

بستری بودن 217 بیمار کرونایی در مازندران/ چهارمین روز بدون فوتی در استان


طی شبانه روز گذشته با بستری شدن تعداد 35 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 217 نفر رسید که از این تعداد 65 بیمار بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، روزهای پایانی بیست و ششمین ماه از شیوع ویروس کرونا با روند کاهشی موارد ابتلا سپری می شود اما تکرار روزهای بدون فوتی کرونایی نگرانی ها را کمتر کرده است.

طی 24 ساعت گذشته تعداد 27 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

طی همین مدت تعداد 36 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

هم اکنون 157 نفر مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری که از این تعداد 46 نفر نیز  با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در حال حاضر  60 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند که در 24 ساعت گذشته 8 بیمار جدید بستری و 3 بیمار هم  ترخیص شدند.

همچنین 19 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

 طی شبانه روز گذشته با بستری شدن تعداد 35 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 217 نفر رسید که ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بستری بودن 217 بیمار کرونایی در مازندران/ چهارمین روز بدون فوتی در استان

بستری بودن 217 بیمار کرونایی در مازندران/ چهارمین روز بدون فوتی در استان