مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 فروردین 1401 ساعت 12:022022-04-16اقتصادي

خسارت 160میلیارد ریالی سرقت تجهیزات ایمنی جاده ای در سیستان و بلوچستان


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: سرقت تجهیزات ایمنی در محورهای مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل درسال گذشته، 160میلیارد ریال خسارت به همراه داشته است.

- ایوب کرد امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زاهدان با بیان اینکه سرقت علائم ایمنی ، تابلوهای هشدار دهنده، گاردریل و سازه های پل هزینه سنگینی را برای ایمن سازی مجدد به این اداره کل تحمیل می کند، اظهار داشت: نصب تابلوها و علائم هشدار دهنده در جاده ها یکی از وظایف راهداران است که متاسفانه در هر ماه آمار قابل توجهی از این علامت ها همچون نرده پل ,پایه های مسیر نما,تابلوهای اخطاری، انتظامی، اطلاعاتی، صفحه گاردریل و چراغ های چشمک زن سولار با تمام متعلقات به سرقت می رود.

وی گفت: علائم جاده ای سرقت شده با قیمت های بسیار اندک به دلالان و خریداران کالاهای مسروقه فروخته می شود ،در حالیکه این اداره کل برای خرید و نصب مجدد آنها هزینه های سنگینی را  متحمل می شود  که می توانست در زمینه بهسازی جاده های استان صرف کند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به اینکه نبود تابلوهای مسیرنما و هشدار دهنده در جاده ها رانندگان را با مشکلات متعددی مواجه می کند و بعضا باعث بروز حوادث رانندگی می شود, این اداره کل سریعا اقدام به جای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خسارت 160میلیارد ریالی سرقت تجهیزات ایمنی جاده ای در سیستان و بلوچستان

خسارت 160میلیارد ریالی سرقت تجهیزات ایمنی جاده ای در سیستان و بلوچستان