مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 فروردین 1401 ساعت 15:022022-04-12سياسي

موافقت با صدور مجوز 5 تشکل مردم نهاد در البرز


سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز از موافقت اولیه با صدور مجوز 5 تشکل مردم نهاد خبر داد، گفت: دولت به تنهایی قادر به رفع آسیب های اجتماعی نیست.

- ، ولی پوری ظهر سه شنبه در اولین جلسه شورای توسعه و حمایت از تشکل های مردم نهاد در سال 1401 با اشاره به مسائل و مشکلات مبتلا به استان در حوزه ی آسیب های اجتماعی گفت: آسیب های اجتماعی دلایل متعددی دارد که دولت به تنهایی قادر به رفع این آسیب ها نیست و این سمن ها هستند که بعنوان پل ارتباطی بین دولت و مردم می توانند در کاهش آن کمک نمایند.

وی افزود: سازمان های مردم نهاد در کاهش معضلات اجتماعی نقش مؤثری دارند و باید بیش از پیش به آنها توجه کرد.

ولی پوری تصریح کرد: بنابراین باید زمینه مشارکت مردم را در قالب سازمانهای مردم نهاد فراهم نمود.

شایان ذکر است در این جلسه، پنج درخواست صدور مجوز برای فعالیت مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کارگروه با فعالیت این درخواست ها موافقت نمودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موافقت با صدور مجوز 5 تشکل مردم نهاد در البرز

موافقت با صدور مجوز 5 تشکل مردم نهاد در البرز