مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 فروردین 1401 ساعت 23:022022-04-05پزشكي

شمار بستری شدگان کرونایی طی 24 ساعت گذشته 184 نفر ماند/ ثبت 2 فوتی کرونایی


در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 53 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 184 نفر رسید که از این تعداد 57 نفر بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، بیست وششمین ماه از شیوع ویروس کرونا همچنین با تداوم روزهای پرتب و تاب کرونایی سپری می شود به طوری که طی روزهای گذشته شاهد پیشروی ویروس کرونا در استان بودیم.

طی 24 ساعت گذشته تعداد 43 بیمار مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.

 طی این مدت تعداد 35 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

 هم اکنون 136 بیمار بعلت کرونا در این مراکز بستری هستند که از این تعداد 41 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر 48 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند، همچنین در 24 ساعت گذشته 10 بیمار جدید بستری و 17 بیمار هم  ترخیص شدند.

همچنین 16 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

براین اساس در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 53 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 184 نفر رسید که از این تعداد 57


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شمار بستری شدگان کرونایی طی 24 ساعت گذشته 184 نفر ماند/ ثبت 2 فوتی کرونایی

شمار بستری شدگان کرونایی طی 24 ساعت گذشته 184 نفر ماند/ ثبت 2 فوتی کرونایی