مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 فروردین 1401 ساعت 15:522022-03-30فرهنگي

طعنه «جیم کری» به تشویق کنندگان بازیگر سیلی زن/هالیوود بزدل است، اسمیت باید اخراج می شد!


«جیم کری» کمدین سرشناس از تماشاچیانی که بعد از سیلی زدن ویل اسمیت، ایستاده او را تشویق کردند، ابراز تاسف کرد.

- به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس به نقل از ورایتی ،  جیم کری کمدین معروف از تماشاچیانی که بعد از سیلی زدن ویل اسمیت، ایستاده او را تشویق کردند، ابراز تاسف کرد.

جیم کری خطاب به تماشاگران بی جرات اسکار که ایستاده ویل اسمیت را تشویق کردند گفت: حالم به شدت بد شد! جیم کری از هالیوود انتقاد کرد که وقتی ویل اسمیت در مراسم اسکار برای بازی در شاه ریچارد برنده بهترین بازیگر مرد شد، نباید او را تشویق می کردند.

 برنده شدن اسکار اسمیت چند دقیقه پس از سیلی زدن به کریس راک در حالی که این کمدین در حال ارائه بخش فیلم مستند بود اتفاق افتاد.

  کریس راک که اجرای مراسم اسکار را برعهده داشت، در مورد سر طاس جِیدا پینکت اسمیت که سال گذشته فاش شد که مبتلا به آلوپسی است وموهایش را تراشید، شوخی کرد که همسرش ویل اسمیت این شوخی را برنتابید و در حین مراسم و پخش زنده تلویزیونی در سراسر جهان، سیلی محکمی به مجری زد.

کری به گیل کینگ از شبکه سی بی اس (از طریق هاف پست) گفت: من حالم بد شد.

از تشویق ایستاده حالم بد شد.

 هالیوود به طور انبوه بزدل است و واقعاً احساس می شود که این نشانه واقعاً واضحی است که ما دیگر آن باشگاه باحال نیستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طعنه «جیم کری» به تشویق کنندگان بازیگر سیلی زن/هالیوود بزدل است، اسمیت باید اخراج می شد!

طعنه «جیم کری» به تشویق کنندگان بازیگر سیلی زن/هالیوود بزدل است، اسمیت باید اخراج می شد!