مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 فروردین 1401 ساعت 13:322022-03-28سياسي

هیچ کس نمی پسندید قلمم وقف انقلاب و دفاع مقدس شود/ بیانیه هنری درباره انقلاب و امام


هیچ کس_ نه مخالفان انقلاب و نه دوستداران انقلاب و نه مسئولان نهادهای فرهنگی_ نمی پسندیده اند که من قلمم را وقف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در برابر تهاجم عراق به سرزمین ایران کنم.

- به گزارش) و حالا نامه ای از ناصر ایرانی خطاب به خودش.

بهبودی این نامه ها را بواسطه حضورش در حوزه هنری دریافت می کرده است و پاسخ هم می داده.

نکته جالب درباره این دونامه گله مندی هر دو نویسنده از مدیریت وقت حوزه هنری بوده است یکی از اصلی ترین جریان های مدیریت فرهنگی کشور هم باشد.

گلایه ایرانی از بی توجهی به وی بابت آثاری از خودش است که درباره امام و انقلاب نوشته شده است و خب به دلایل ناگفته به آن بی توجهی شده است.

متن این نامه به شرح ذیل است: به نام آفریننده لوح و قلم دوست ارجمندم جناب آقای هدایت الله بهبودی سلام علیکم از شما بسیار ممنونم که این فرصت را فراهم آوردید که با حاج آقا زم دیدار کنم و از نفس ایشان قوت قلب بگیرم.

ساعت های مبارکی بود آن نزدیک به دو ساعت و نیمی که در خدمت حاج آقا زم و شما بودم.

خاطره شیرینش را هرگز فراموش نمی کنم.

و اما این غبنی است از برای من که حتی جنابعالی که سرپرست دفتر ادبیات انقلاب اسلامی هستید اینک خورشید را که احتمالاً نخستین داستان تمثیلی در باب انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی است ندیده اید و نخوانده اید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هیچ کس نمی پسندید قلمم وقف انقلاب و دفاع مقدس شود/ بیانیه هنری درباره انقلاب و امام

هیچ کس نمی پسندید قلمم وقف انقلاب و دفاع مقدس شود/ بیانیه هنری درباره انقلاب و امام