مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 اسفند 1400 ساعت 09:422022-03-18اقتصادي

شمارش معکوس بهار؛ و همچنان کشاکش دید و بازدید های نوروزی با کرونا


امسال پس از پشت سر گذاشتن دو سال همه گیری کرونا در حالی به استقبال قرن جدید خواهیم رفت که واکسیناسیون در شکل گسترده انجام شده و آمارهای شیوع کرونا سیر نزولی دارد لذا پیش بینی می شود با افزایش بار مسافرت های نوروزی و دید و بازدید های عید مواجه شویم البته .

- ایسنا/قم امسال پس از پشت سر گذاشتن دو سال همه گیری کرونا در حالی به استقبال قرن جدید خواهیم رفت که واکسیناسیون در شکل گسترده انجام شده و آمارهای شیوع کرونا سیر نزولی دارد لذا پیش بینی می شود با افزایش بار مسافرت های نوروزی و دید و بازدید های عید مواجه شویم البته نباید فراموش کرد که این ویروس همچنان در حال چرخش است و احتمال ابتلا هنوز وجود دارد.

30 بهمن 1398 زمانی بود که با مثبت اعلام شدن 2 مورد مشکوک ابتلا به کرونا در استان قم برای اولین بار شیوع ویروس کووید 19 در کشور اعلام شد، و از همان ساعات ابتدایی اعلام شیوع کرونا مراکز درمانی در حال آماده باش قرار گرفتند و بسیاری از مشاغل، آموزش ها، اماکن زیارتی و حرم های مقدس، اماکن تفریحی شامل سینما ها و پارک تعطیل شدند.

مردم که هیچ آگاهی از این بیماری نداشتند و از کشنده بودن این ویروس دچار هراس شده بودند از ترس ابتلا شروع به رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام شده از طرف وزارت بهداشت کردند و بسیار پای بند به دستور العمل های بهداشتی عمل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شمارش معکوس بهار؛ و همچنان کشاکش دید و بازدید های نوروزی با کرونا

شمارش معکوس بهار؛ و همچنان کشاکش دید و بازدید های نوروزی با کرونا