مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 اسفند 1400 ساعت 09:172022-03-11اقتصادي

سرمایه گذاری 3000میلیارد تومانی برای احیای بخش کشاورزی مازندران

سرمایه گذاری 3000میلیارد تومانی برای احیای بخش کشاورزی مازندران

وزیر جهاد کشاورزی از مازندران به عنوان قلب کشاورزی ایران یاد کرد و گفت: سه هزار میلیارد تومان برای احیای ظرفیت های کشاورزی استان سرمایه گذاری می شود.

- ، سید جواد ساداتی نژاد صبح جمعه در حاشیه بازدید از مجتمع کشاورزی دشت ناز ساری در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه مازندران قلب تپنده کشاورزی ایران و قطب های مهم در تأمین و امنیت غذایی است، افزود: میزان مهمی از امنیت غذایی کشور به استان بستگی دارد.

وی گفت: در مصوبات سفر تلاش شد برای احیای ظرفیت های موجود در کشاورزی بالای سه هزار میلیارد تومان از پروژه های مختلف، مرکبات، شالیزارها، آبخیزداری و ماهیان خاویاری، شیلات، جنگل ها و مراتع اعتبار درنظر گرفته شود و علاوه براین سه هزار میلیارد تومان در زمینه صنایع تبدیلی در استان نیز سرمایه گذاری می شود.

وی ادامه داد: یکی از ضعف های مازندران در حوزه تکمیل صنایع تبدیلی و زنجیره ارزش است و امیدواریم این سفر تحولی را در حوزه صنایع تبدیلی رقم زند و از بخش خصوصی برای توسعه صنایع تکمیلی و تبدیلی و توسعه فناوری های نوین دعوت می کنیم.

به گزارش مهر، بازدید از مجتمع گلخانه سبزی و صیفی دشت ناز، عطرافشانی گلزار شهدای بابلسر، دیدار با خانواده شهید مدافع حرم، بازدید از پروژه تعریض محور پدافند هوایی، افتتاح پروژه 522 هکتاری سامانه نوین آبیاری ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری 3000میلیارد تومانی برای احیای بخش کشاورزی مازندران

سرمایه گذاری 3000میلیارد تومانی برای احیای بخش کشاورزی مازندران