مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 اسفند 1400 ساعت 13:372022-03-01اجتماعي

ورود سامانه بارشی به ایلام از اواخر پنجشنبه هفته جاری


کارشناس هواشناسی استان ایلام گفت: طی روزهای اخیر آسمان استان شاهد پوشش ابر است و اواخر روز پنج شنبه تا ظهر جمعه سامانه بارشی وارد استان می شود.

- احمدی نژاد کارشناس هواشناسی ایلام ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: امروز و فردا جو استان پایدار و روز پنج شنبه 4 تا 5 درجه افزایش دما را خواهیم داشت.

  وی افزود: طی روزهای اخیر آسمان استان شاهد پوشش ابر است و اواخر روز پنج شنبه تا ظهر جمعه سامانه بارشی وارد استان می شود.

  کارشناس پیش بینی هواشناسی گفت: این سامانه بارشی باعث وزش باد نسبتا شدید تا شدید در روزهای پنج شنبه و جمعه می شود و در برخی مناطق استان و در بعضی ساعات شاهد بارش باران هستیم در نواحی جنوب شرق استان شامل شهرستان های آبدانان، بخش هایی از دهلران و دره شهر احتمال شدت بارش ها بیشتر و سیلابی شدن مسیل ها وجود دارد.

  احمدی نژاد ادامه داد: اواخر روز جمعه این سامانه از استان خارج و نسبت به روز پنج شنبه افت محسوس دما را داریم.

انتهای پیام 


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود سامانه بارشی به ایلام از اواخر پنجشنبه هفته جاری

ورود سامانه بارشی به ایلام از اواخر پنجشنبه هفته جاری