مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 اسفند 1400 ساعت 14:272022-02-20اقتصادي

افزایش بیش از سه برابری پروازهای فرودگاه یاسوج

افزایش بیش از سه برابری پروازهای فرودگاه یاسوج

از ابتدای امسال تاکنون، تعداد پروازها در فرودگاه یاسوج نسبت به سال قبل بیش از سه برابر شده است.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیر فرودگاه یاسوج گفت: از ابتدای امسال تاکنون، تعداد پروازها در فرودگاه یاسوج نسبت به سال قبل بیش از سه برابر شده است.

عنایت انصاری فرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: تعداد پروازها در پارسال از این فرودگاه 138 پرواز بود که اکنون این پروازها به 440 پرواز افزایش یافته است.

وی اظهارکرد: همچنین در این مدت19 هزار و 973 مسافر در این فرودگاه جابه جا شده که این تعداد در سال گذشته 6 هزار و 652 نفر بوده است.

مدیر فرودگاه یاسوج با بیان اینکه جابجایی بار از 45هزار و 598 کیلوگرم به 146 هزار و 395 کیلوگرم رسیده است، خاطرنشان کرد: در راستای توسعه پروازها در این فرودگاه، مرز هوایی فرودگاه تعیین و پروازهای خارجی نیز در دستور کار قرار می گیرد.

انصاری فرد بیان کرد: با بهبود شرایط کرونایی در کشور نیز، پرواز به مشهد مقدس و کیش در این فرودگاه اجرایی می شود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش بیش از سه برابری پروازهای فرودگاه یاسوج

افزایش بیش از سه برابری پروازهای فرودگاه یاسوج