مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 بهمن 1400 ساعت 13:222022-02-17سياسي

پروژه بیمارستان لنجان در کمتر از 5 سال به بهره برداری می رسد


نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی از آغاز پروژه بیمارستان لنجان خبرداد و گفت: بهره برداری از این بیمارستان در کمتر از پنج سال عملی خواهد شد.

- ، حسین رجایی ظهر پنجشنبه در مراسم کلنگ زنی بیمارستان شهدای لنجان که با حضور وزیر بهداشت انجام شد، اظهار داشت: نزدیک به 50 سال از عمر بیمارستان لنجان می گذشت و 95 درصد از سازه های این بیمارستان آسیب دیده بود.

وی با بیان اینکه در سال 84 دستور تخریب این بیمارستان صادر شده بود، افزود: به دلایل مختلف ساخت بیمارستان انجام نشد، تا اینکه با تلاش دولت و مجلس انقلابی، سرانجام مجوزهای ساخت این بیمارستان صادر و ماده 23 آن ابلاغ شد تا این بیمارستان دارای ردیف بودجه توسعه شود.

نماینده لنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ردیف بودجه ای که سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل این پروژه در نظر گرفته پنج ساله است و با کمک و مشارکت خیران پیش بینی می کنیم زمان اجرای پروژه بسیار کمتر از این مدت باشد.

وی نقش خیران در توسعه فضای درمانی را پررنگ دانست و تصریح کرد: امیدواریم با همکاری خیران یکی از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان های استان اصفهان و حتی کشور در این شهرستان بهره برداری شود.

رجایی اضافه کرد: این گام نخست بود و گام های بلندتری برای فولادشهر در نظر گرفته شده است از جمله اینکه به زودی در سال آینده خ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروژه بیمارستان لنجان در کمتر از 5 سال به بهره برداری می رسد

پروژه بیمارستان لنجان در کمتر از 5 سال به بهره برداری می رسد